evzmonden.ro Web analytics

Cum trăia, până de curând, iubitul Sânzianei Buruiană: “M-am chinuit. Muream de foame”. AFLĂ CE L-A SALVAT!

Cum trăia, până de curând, iubitul Sânzianei Buruiană: “M-am chinuit. Muream de foame”. AFLĂ CE L-A SALVAT!
Cum trăia, până de curând, iubitul Sânzianei Buruiană: "M-am chinuit. Muream de foame". AFLĂ CE L-A SALVAT!

Nicolae Zuluf, iubitul Sânzianei Buruiană a făcut dezvăluiri șocante despre copilăria și adolescența sa. Jucătorul de la Concordia Chiajna are o iubită cunoscută în showbiz-ul românesc și un salariu de aproape 8.000 de lei care îi permite o viață frumoasă. Însă, până acum câțiva ani, Nicolae Zuluf nu avea bani nici măcar de un covrig și, de multe ori, mergea la antrenamente nemâncat.

Iubitul Sânzianei Buruiană a povestit, pentru Cancan.ro, despre situația dramatică a familiei sale. Tatăl lui Zuluf, fost pompier, nu mai lucrează încă de când fotbalistul era un copil. Iar singura sursă de venit a fost oferită de mama sa, ajutor de bucătar. La 18 ani, iubitul Sânzianei Buruiană a vrut să renunțe la fotbal. Pe atunci juca la o echipă mică și primea un salariu de numai 100 de lei pe lună. Însă, ajutorul a venit de unde nici nu se aștepta. Iar de atunci s-a jurat că nu va exista săptămână în care să nu mulțumească pentru lucrurile bune care au început să i se întâmple.

“M-am chinuit. Muream de foame, mă duceam la antrenament nemâncat. Mâncam un covrig, poate dacă aveam bani și de ăla. La mine în familia doar mama muncește și mai am doi frați. Tata a lucrat la pompieri, dar nu mai lucrează de zece ani. Este bătrân și bolnav, are probleme cu tensiunea, se simte rău mai mereu. Iar mama este ajutor de bucătar. Când aveam 18 ani am vrut să mă las de fotbal. Pentru că mă chinuiam și nu ajungeam nicăieri. Aveam salariu de un million pe luna, jucam la o echipa no-name, Spic de Grâu, și nu mai puteam. Nu-mi ajungeau banii nici de bilete de tramvai.

Și atunci am zis că mă las. Eram și nemulțumit de colegi. Într-o echipă de fotbal este ca într-o junglă. Băieții sunt foarte răi, vorbesc prostii, vor să îți facă rău, fiecare vrea să se ridice pe el, se sapă unul pe altul ca să ajungă mai bine. Dar am zis că este un Dumnezeu sus și că fiecare o să primească după faptele lui.

Atunci, fratele meu m-a dus la o biserică, unde m-am rugat . Mi-a zis că acolo pentru orice mă rog, mi se va îndeplini orice dorință. Și, din ziua următoare mi s-a schimbat viața. Și de atunci am zis toată viața că eu voi merge la biserică în fiecare duminică. Credința în Dumnezeu mi-a schimbat viața. Eu sunt un om obișnuit, muncesc pentru ceea ce câștig și nu-mi doresc să fac averi”, a mai povestit Nicolae Zuluf, iubitul Sânzianei Buruiană.

Cei doi sunt împreună din luna septembrie și au fost prezentați unul altuia de către Nicolae Mitea, nimeni altul decât iubitul Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană sunt foarte bune prietene, iar Crăciunul l-au petrecut împreună în Egipt, alături de iubiții lor.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X