Sandu Lungu a detonat nucleara! Umilință pentru un celebru interlop. „Am auzit doar de condamnările lui…”

Sandu Lungu, celebrul luptător de arte marțiale mixte și kickboxer, a fost provocat să lupte în ring de temutul interlop Bebino. În acest sens, renumitul sportiv a avut o reacție pe măsură

După meciul din vară cu Bibiloi, Bebino este convins că este „greul-greilor”. Astfel, interlopul l-a provocat la luptă pe campionul de MMA Sandu Lungu. El vrea să se bată în ring cu „Muntele Bihorului”, dar pe reguli de kickboxing.

Sandu Lungu: Nu am auzit de provocarea lui Bebino

Citește și: Elena Ceausescu și Ilie Nastase au avut un moment intim. Cine ar fi crezut?

După această provocare propusă de Bebino, Sandu Lungu a avut o reacție incredibilă  l-a adresa lui Bebino: „Nu am auzit de provocarea lui Bebino. Nu înțeleg de ce m-ar provoca pe mine. Am auzit doar de condamnările lui, nu și de vreo realizare sportivă”.

Pentru că șefia i s-a urcat la cap lui Bebino, după câștigarea meciului cu Bibiloi, acesta a început să provoace pe oricine.  Mai nou și pe titanii din ring.

Liderii unor grupări interlope s-au simțit amenințați de atitudinea lui Bebino și au lăsat de înțeles că vor organiza o brigadă care il va „liniști” pe recalcitrant. Joe, tatăl celui supranumit King Kong, a luat la cunoștință de ce i se pregătește fiului său, dacă va continua cu aroganțele.

Recent, fostul concurent de la Exatlon a obținut o victorie uriașă, în gala Colosseum Tournament XVII. Sportivul, în vârstă de 45 de ani , l-a învins, prin KO, în prima repriză, pe Bradosti Bradost, anunță cancan.ro.