Sanda Nicola, mărturisiri uimitoare: „M-am confruntat mult timp cu…”. Fanii au amuțit!

Sanda Nicola, mărturisiri uimitoare: „M-am confruntat mult timp cu…”. Fanii au amuțit!
Sanda Nicola, mărturisiri uimitoare: „M-am confruntat mult timp cu...”. Fanii au amuțit!
Autor:

Sanda Nicola, jurnalista care a înfruntat mai multe obstacole dureroase pâna acum, a povestit că făcea foarte des atacuri de panică  şi, mai mult, nu mai suporta să stea în spaţii mici, aglomerate sau închise. Jurnalista care a fost diagnosticată cu cancer a fost nevoită să facă terapie câțiva ani buni pentru a se vindeca.

Ba chiar zilele trecute a mers în subteran la o mină, ocazie excelentă de a le povesti prietenilor săi virtuali problema pe care a avut-o şi de care s-a vindecat cu multă trudă şi curaj.

„Nu doar un selfie, ci o mare izbândă. M-am confruntat mult timp cu atacuri de panică și am ajuns la un moment dat să-mi restrâng destul de mult viața socială. Nu mai mergeam la concerte pentru că mă sufocam în aglomerație. Nu mai voiam să urc în avion. Nici în lift. Nici la înălțime prea mare. Apoi a început să-mi fie frică și să înot în mare, iar când eram la volan și rămâneam blocată într-un pasaj subteran începeam imediat să tremur și să transpir abundent. De câteva ori era cât pe ce să-mi abandonez mașina acolo și să fug repede la suprafață, la lumină

Terapia a durat câțiva ani, încă mai hiperventilez în anumite situații, dar am hotărât că nu voi rămâne prizoniera fricilor mele și voi lupta până la capăt pentru a prelua controlul asupra minții mele. Acest selfie este făcut în mină, la 75 de metri sub pământ. Înțelegeți de ce mă dau mare?Știu că sunteți mulți și tăcuți cei ce trăiți zilnic anxietăți care vă împiedică să fiți voi înșivă și care vă epuizează psihic și fizic, dar ele, fricile, chiar pot fi biruite. Nu abandonați lupta!”, a scris Sanda Nicola pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X