evzmonden.ro Web analytics

Sâmbătă, la Gala umorului, vin „Zvoneri şi răspândaci”

Eda Marcus şi Dragoş Huluba prezintă o nouă ediţie a emisiunii, de la ora 21.00, la TVR 1

Sâmbătă, la Gala umorului, vin „Zvoneri şi răspândaci”
Sâmbătă, la Gala umorului, vin „Zvoneri şi răspândaci”

Cei doi prezentatori aduc o nouă categorie de invitaţi: „zvoneri şi răspândaci”. Momente memorabile de umor românesc autentic pot fi urmărite la TVR 1, de la ora 21.00, într-o nouă ediţie a emisiunii ce pune în valoare extraordinara Arhivă a Televiziunii Române.

În această ediţie, Toma Caragiu este şeful lui Mircea Diaconu în sceneta „Fabula”, ne întâlnim cu renumitele „Spice Girls”, într-o parodie muzicală cu Monica Anghel, Corina Chiriac, Laura Stoica, Mălina Olinescu şi Silvia Dumitrescu. De asemnea, râdem cu Jean Constantin, Adriana Trandafir şi Radu Stoenescu în sceneta „Cadavrul vioi, iar pe Dorel Vişan, Marian Hudac, Aurel Cioranu, Valentin Uritescu şi Tudorel Filimon îi vedem în sceneta „Cam târziu”, de I.L. Caragiale.

Gala umorului este adresată publicului de orice vârstă, dar îşi propune să capteze atenţia tinerei generaţii. Momentele de arhivă alternează cu cele din studio, în care Eda Marcus şi Dragoş Huluba, actor al Teatrului de Comedie, interpretează roluri de comedie.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X