Sa vezi si sa nu crezi! Alina Vidican a vorbit despre RELATIA cu Valentina Pelinel: „Nu am crezut că râvnește la soțul meu”

Deși Alina sta mai mult prin SUA, Borcea inca nu a divortat de ea.
Sa vezi si sa nu crezi! Alina Vidican a vorbit despre RELATIA cu Valentina Pelinel: "Nu am crezut că râvnește la soțul meu"

Dupa ce a fost abandonata de Cristi Borcea in detrimentul Valentinei Pelinel, Alina Vidican s-a hotarat sa vorbeasca deschis despre relatia pe care a avut-o cu celebrul fotomodel, despre care spune ca o cunostea dinainte si ii era chiar draga.

Nu este nici un secret pentru nimeni faptul ca omul de afaceri Cristi Borcea a avut parte toata viata lui numai de femei frumoase. Pe cea de-a doua sotie, Alina Vidican, fostul actionar de la Dinamo a parasit-o de dragul Valentinei Pelinel, actuala sa iubita, dar si femeia care i-a daruit un copil, iar acum este din nou insarcinata cu gemeni. In cadrul unui interviu, Alina Vidican a dezvaluit ce relatie a avut cu celebrul fotomodel.

„Valentina și soțul ei mergeau în vacante cu mine și cu Cristi. Am petrecut câteva zile la San Juan, mai multe vacanțe la Miami. Nu am crezut că râvnește la soțul meu. Am avut o părere foarte bună despre ea. Eram toți prieteni de familie și ea îmi era dragă”, dezvăluia Alina Vidican, potrivit wowbiz.ro.

Valentina Pelinel este un fotomodel din România. Ea a devenit cunoscuta  dupa ce in anul 1999 a castigat concursul „Top Model Romania” si astfel a reusit sa prezinte moda in New York, in Statele Unite. A avut colaborari cu designeri cunoscuti si aparitii in spoturi publicitare, la care se adauga si rolul din filmul „Dupa ea”.

Pentru cei care nu stiu, Pelinel a devenit Miss Romania la putin timp dupa ce tatal ei s-a stins. A fost momentul in care a ales sa abandoneze scoala si sa-si intretina familia cum putea ea mai bine.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X