Sa fie vorba de un BLESTEM? Necazurile s-au tinut lant de familia Elenei Carstea: “De cate ori poti sa ma omori?”

Elena Carstea a fost greu incercata de-a lungul anilor! Artista a trait o adevarata drama, iar necazurile pareau sa nu se mai termine vreodata.

Una dintre surorile artistei s-a stins din viata la doar 28 de ani, moartea sa fiind una suspecta.

Ei bine, oficial s-a spus ca sora Elenei Cartsea ar fi murit la Revolutie, in timp ce se afla intr-un loc in care izbucnise un incendiu, insa artista nu a putut sa creada niciodata aceasta versiune.

„Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinatate cu vasul şi cu echipajul vasului”, a declarat Elena Cârstea în emisiunea lui Cătălin Măruță, citează Viva!

Citește și: Rosteste rugaciunea zilei de Marti! Este puternica si te scapa de necazuri

„Mie nu mi-a fost teamă, pentru că, nu-i aşa, de câte ori poţi să mă omori? Părinţii mei m-au rugat să las lucrurile aşa pentru că le-a fost teamă să nu mă piardă şi pe mine. Moartea surorii mele i-a distrus: tata s-a îmbolnăvit şi a murit la puţin timp, iar mama a fost marcată pe viaţă”, a mai completat vedeta.

Necazurile nu s-au oprit aici! Tatal Elenei Carstea a murit, fiind urmat la scurt timp de cealalta sora a artistei, care a fost rapusa de cancer la doar 48 de ani.