evzmonden.ro Web analytics

Sa fie acesta CUPLUL anului? Catalin Botezatu a CEDAT si a spus ADEVARUL: “O iubesc mult de tot…”

Sa fie acesta CUPLUL anului? Catalin Botezatu a CEDAT si a spus ADEVARUL: “O iubesc mult de tot…”
Sa fie acesta CUPLUL anului? Catalin Botezatu a CEDAT si a spus ADEVARUL: "O iubesc mult de tot..."

Cătălin Botezatu trăiește cu intensitate noua lui dragoste. Asta chiar dacă celebrul designer a apărut în presă și atunci când au existat doar bârfe despre presupuse legături amoroase cu femei mai mult sau mai puțin cunoscute.

Cătălin Botezatu a decis să nu mai ascundă pasiunea pe care o nutrește pentru cântăreața, care este considerată una dintre cele mai excentrice vedete din showbiz-ul autohton. El a recunoscut că are sentimente nobile pentru una dintre cele mai cunoscute cântărețe ale României. Bote nu s-a sfiit să spună că este îndrăgostit de provocatoarea artistă Corina Bud, în vârstă de 37 de ani, cea care și-a șocat fanii când a apărut aproape dezbrăcată în lanul de grâu.

“Formăm un cuplu..”, a spus Botezatu, fâstâcit. “Ar fi frumos, pentru că eu o iubesc mult de tot”, a marturisit designerul vestimentar dupa ce intr-o noapte, la o petrecere mondena, cei doi pareau extrem de apropiati, informeaza Fanatik.

Vă reamintim că frumoasa cântăreață s-a despărțit de soţul ei, omul de afaceri Nelu Bud, după ce un apropiat al celor doi a „dat din casă“ câteva amănunte pe care nu foarte multă lume le ştia despre ei. Cei doi au pus capăt unei căsnicii care a durat aproape 20 de ani, în urma căruia s-a născut fiul lor Robin.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X