evzmonden.ro Web analytics

S-a lăsat cu lovituri! Scandal uriaş între Brigitte Sfat şi Ilie Năstase la un eveniment monden

Brighitte Sfăt
S-a lăsat cu lovituri! Scandal uriaş între Brigitte Sfat şi Ilie Năstase la un eveniment monden

Ziua de ieri a fost cu ghinion pentru cuplul Brigitte Sfat şi Ilie Năstase şi pare să fi pus punct definitiv iubirii dintre cei doi.

Problemele în cuplu au început de mai mult de o lună, iar Brigitte Sfăt mărturisea ieri în emisiunea lui Măruţă că s-a despărţit de Năstase, şi-a luat bagajele şi a plecat în apartamentul ei. La acea oră lanţul de iubire nu părea rupt definitiv, iar bruneta declara optimistă ”Suntem încă soţ şi soţie, dar foarte buni prieteni”.
”Am avut nişte divergenţe, mi-am făcut bagajele şi am plecat şi în momentul de fata suntem separaţi. Suntem încă soţ şi soţie… Uite aşa stăm separaţi. Aici vă las pe voi să descoperiţi, în case diferite sau în paturi separate. A fost dorinţa lui la momentul acela. Mi-a zis, Brigitte, vreau să pleci din casă. Stau în apartamentul meu. Au fost discuţii şi am hotărât să ne separam o perioadă. Discuţiile au apărut acum o lună şi ceva” a spus Brigitte.

Brighitte Sfăt şi Ilie Năstase şi-au aruncat cuvinte grele

Până seara însă, Brigitte Sfat şi Ilie Năstase au devenit protagoniştii unui scandal urias in public, surprins de reporterii wowbiz.ro.
Aflaţi la evenimentul de lansare al magazinului de brand-uri al brunetei, fostul tenismen i-a tras o palma peste ceafa sotiei lui, in vazul tuturor. Totul se pare că a inceput de la un conflict verbal, in care Brigitte Sfat şi Ilie Năstase si-au aruncat o serie de cuvinte grele. Enervat de tonul sotiei sale, care ii repeta obsesiv ca ea ar fi plecat de acasa de o luna si acesta ar fi si finalul relatiei lor, Ilie a inceput sa ii adreseze cuvinte dure si apoi i-a aplicat si o… corectie. Nastase i-a dat femeii cu care este casatorit de o buna bucata de timp o palma peste ceafa si a luat-o si de par. În replică, imediat dupa incident, Brigitte a inceput sa ii spuna in ce termeni doreste sa ii ceara divortul.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X