S-a deschis primul magazin de lenjerie intimă Prelude

S-a deschis primul magazin de lenjerie intimă Prelude
S-a deschis primul magazin de lenjerie intimă Prelude
Autor:

Nu austeritatea, ci îndrăzneala poate suci gâtul crizei! Asta pare să fie concluzia clujenilor de la Jolidon, care au deschis, în Promenada Mall, primul magazin monobrand Prelude, marca premium a companiei.

prelude 11

De inspiraţie aristocratică, Prelude este lenjeria prinţesei moderne, a femeii sofisticate, iubitoare de frumos şi delicate, învăluită întrun văl de feminitate şi eleganţă. Originalitatea designului, îmbinarea minuţioasă a materialelor fine cu detalii şi aplicaţii preţioase conturează savoirfaireul Prelude. Atmosfera specifică vintage-chic a magazinului oferă cumpărătoarelor un cadru intim, perfect armonizat pentru a-şi completa garderoba cu seturi unice de lenjerie intimă, accesorii şi pijamale.

prelude fain

Cu o experienţă de peste 20 de ani în corsetărie, grupul Jolidon a pus bazele brandului Prelude în 2008. Confirmarea succesului a venit în ianuarie 2009, la Paris, unde, pentru prima dată, Marele Premiu al Juriului şi Premiul Publicului de specialitate la Salonul Internaţional de Lenjerie (SIL) au fost acordate unui singur brand, Prelude.

image description

Primele colecţii Prelude au apărut în boutique-uridin Paris, Roma, Torino şi Bergamo. În cei cinci ani de existenţă, produsele Prelude au fost comercializate prin intermediul reseller-ilor din întreaga lume, bucurându-se de un real succes în rândul consumatoarelor de modă. Rafinamentul şi eleganţa pieselor Prelude strălucesc acum şi în vitrinele din Paris, Roma, Beverly Hills, Tokyo, Singapore, Zurich şi alte mari oraşe.

 

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X