evzmonden.ro Web analytics

S-a dat startul la…Callatis Fest

S-a dat startul la…Callatis Fest
S-a dat startul la...Callatis Fest

Data de 21 august a însemnat pentru Mangalia începutul Festivalului Callatis.

Amintit atât de turiști, dar și de artiști ca o tradiție românească ce se selebrează în pllin sezon estival, și anul acesta pe scena plutitoare, prima seară a festivalului intitulată Callatis Stars i-a adus pe Morris, Alyanna, Adriana Gavrilă, Maria Crăciun, Raluca Munteanu și Alexandru Pădureanu.

În încheiere s-au prezentat Daniela Gyorfy, Emisia 2 și trupa Proconsul.

Vineri, 22 august, începând cu ora 20.30, a doua seară a festivalului dedicată muzicii populare și intitulată Dor de Callatis aduce publicului iubitor de folclor opt ansambluri și șaisprezece soliști tineri și consacrați din toate regiunile folclorice românești.

Sâmbătă, 23 august, ora 20.30, Gala premiilor de excelență Callatis prilejuiește recunoașterea valorilor din diferite domenii ale vieții cultural–artistice precum Horia Gârbea, Ioan Cristescu, Dinu Grigorescu, Tatiana Odobescu, Gicu Todor, Nicu Covaci, dar și reîntâlnirea cu Nico și Schobby cu noul lor single “Clipe”, cu Paula Seling, cu Anca Sigartău și cu numerele de magie ale lui Bogdan Muntean. Cea de-a treia seară a festivalului se va incheia în forță cu microrecitalul PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și recitalul trupei Phoenix.

Ultima seară a Callatis Fest 2014, Top Romanian Brands, este un pretext pentru a aduce pe scena festivalului branduri artistice. Astfel, duminica 24 august , ora 20.30, vor încânta publicul interpreții Vlad Miriță în duet cu Ioana Picoș, Mihai Trăistariu, Sonny Flame, trupa Iris și Nicolae Voiculeț Orchestra cu invitații săi speciali Anca Sigartău, Silvia Chifiriuc, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu.

În speranța unui public cât mai larg vă anunțăm că intrarea este liberă.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X