S-au scurs deja 40 de zile. Aproape că nu-ți vine să crezi cât de repede trece timpul. După o grea suferință, așa cum se știe, Mihai Constantinescu, comozitor și interpret, s-a stins la Spitalul Floreasca din Capitală.

Timp ce cinci luni, artistul s-a zbătut între viață și moarte, fiind în comă.

Azi are loc slujba de pomenire, de 40 de zile, la Biserica cu hramul Sfânta Parascheva din București, anunță portalul www.dcnews.ro, care citează postul România TV.

Aporpiații care au participat la slujba religioasă care a fost programată și la mormântul artistului, în cimitirul Ghencea Militar, au spus că nu pot să creadă că s-au scurs deja 40 de zile.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, în ultimele luni el fiind în comă cerebrală după ce în luna mai a suferit două stopuri cardio-respiratorii. Artistul a murit pe 29 octombrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București și a fost condus pe ultimul drum de cei apropiați, de familie, fiind înmormântat la Cimitirul Ghencea – Militar, cu onoruri militare.

„Mihai a lăsat în urmă zeci de melodii pe care le-a lansat începând cu anii `70, dintre care multe sunt compuse chiar de el. Drepturile de autor pe care le încasa nu erau mari, dar îi mai întregeau veniturile. În altă ţară ar fi trăit că un rege la ce comoară a lăsat în muzică românească”, a spus un prieten de-al lui Mihai pentru Click.ro.

La trecerea în neființă a marelui compozitor și interpret,  Mihai Constantinescu, mai multe personalități ale vieții publice și-au marturisit regretul, evzmonden publicând declarațiile acestora. Dintre acestea vă reamintim și ce a scris atunci medicul Monica Pop