S-au împlinit CINCI ANI de când se iubesc. Uite ce a postat Felix Baumgartner pe o rețea de socializare!

S-au împlinit CINCI ANI de când se iubesc. Nimeni nu s-a gândit că relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner va dura. Însă s-au împlinit cini ani de când se iubesc. Vedeta de la Pro TV nu a postat nimic pe pagina personală de socializare din luna august. Însă iubitul său austriac a scris un mesaj și a postat o imagine extrem de tandră.

“Aniversare de cinci ani fericită, iubirea mea. Îţi mulţumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary”, a scris Felix Baumgartner, în descrierea fotografiei.

Citește și:

Reamintim că Mihaela era gata să-l piardă pesportiv. Într-un interviu acordat pentru  Andreea Esca, bruneta a vorbit despre relaţia ei cu Felix Baumgartner şi despre planurile de viitor.

„Felix Baumgartner face parte din colecţia mea de interviuri „Cei mai buni din lume” în care am adunat nişte interviuri de care sunt foarte mândră – câştigători de Oscaruri, câştigători de premii Nobel, campioni mondiali în diverse sporturi, scriitori dintre cei mai bine vânduţi din lume, Dan Brown, Orhan Pamuk…”, a explicat atunci Mihaela Rădulescu.

„El era în planul meu de cei mai buni din lume, pentru că e un om cu 7 recorduri mondiale şi primul om care a depășit viteza sunetului. Era în planul meu. Nu era în planul meu să şi facem ochiurile împreună dimineaţa”, a mai spus Mihaela Rădulescu, râzând.

Citește și:

Din ziua întâlnirii cu Felix Baumgartner Mihaela Rădulescu își amintește că, înainte să îi ia interviul, era undeva în colțul încăperii și se gândea: „Doamne, ce băiat!”.

După interviu Mihaela a plecat, a aflat ulterior că Felix Baumgartner se străduise să facă rost de numărul ei de telefon. A reușit, doar îl notase greșit.

După cum i-a spus chiar el a doua zi, la o conferință moderată tot de Mihaela Rădulescu, îi dăduse 20 de mesaje în urmă cu o noapte, doar că pe alt număr de telefon. În aceeași zi însă, cei doi au ieșit la cină, iar povestea lor de dragoste a început.