evzmonden.ro Web analytics

S-a aflat in sfarsit ADEVARUL despre relatia lui Liviu Varciu cu Anda Calin. Apropiatii au spus TOT: “A decis sa se MUTE la …”

S-a aflat in sfarsit ADEVARUL despre relatia lui Liviu Varciu cu Anda Calin. Apropiatii au spus TOT: “A decis sa se MUTE la …”
S-a aflat in sfarsit ADEVARUL despre relatia lui Liviu Varciu cu Anda Calin. Apropiatii au spus TOT: "A decis sa se MUTE la ..."

In urma episodului in care Liviu Varciu a fost surprins in timpul unui sarut pasional cu o domnisoara misterioasa, gurile rele s-au grabit sa speculeze ca artistul are probleme serioase in relatie, ba chiar s-ar fi despartit de mama copilului sau, Anda Calin.

Jurnalistii Wowbiz sustin ca exista un sambure de adevar in aceasta poveste, asadar, in urma unor investigatii amanutite, au hotarat sa scoata adevarul la lumina.

Se pare ca Liviu Varciu si Anda Calin au fost intr-adevar despartiti o perioada, inainte ca artistul sa plece in Asia, acolo unde a avut filmarile in cadrul unei emisiuni TV, informeaza sursa mai sus mentionata.

Au fost despartiti o perioada, dar s-au impacat. S-au certat si Anda Calin a decis sa se mute la mama sa impreuna cu micuta, Anastasia Maria. El nu s-a impotrivit, oricum urma sa plece in Asia, la filmari si era preocupat cu emisiunea. Dupa cateva saptamani petrecute in Asia, Liviu s-a intors in tara si a revenit acasa la el. O perioada a stat singur. Apoi, a discutat cu Anda si amandoi au decis sa-si mai acorde o sansa. De dragul lor, de dragul fetitei. Asa ca s-a impacat cu Anda Calin, iar aceasta s-a intors la el alaturi de fetita, de Anastasia Maria. Daca el a fost surprins cu alta persoana, asta s-a intamplat in perioada in care era despartit de mama fetitei sale. Acum sunt bine, au depasit momentul critic”

, a declarat pentru WOWbiz.ro o persoana din anturajul celor doi, spunand adevarul despre relatia lui Liviu Varciu cu Anda Calin.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X