}

S-a aflat adevăratul MOTIV al morţii legendarului Elvis Presley. Nimeni NU se aştepta la aşa ceva!

S-a aflat adevăratul MOTIV al morţii legendarului Elvis Presley. Nimeni NU se aştepta la aşa ceva!
S-a aflat adevăratul MOTIV al morţii legendarului Elvis Presley. Nimeni NU se aştepta la aşa ceva!

Elvis Presley ar fi împlint vârsta de 83 de ani, dacă n-ar fi murit acum 40 de ani. Rămâne însă regele Rock’n’Roll-ului fără doar și poate. Elvis a fost cunoscut nu doar pentru muzica sa ci și pentru excesele sale culinare.

Despre Elvis Presley, toată lumea spunea că îi placea foarte mult să mănânce, obicei care împreună cu consumul de droguri i-a adus și moartea.

Regele rock`n`roll era cunoscut pentru gusturile sale destul de ciudate și ingredientele pe care mulți le evitau. De exemplu, scrie Gustarte.ro, lui Elvis îi plăcea foarte mult sandwich-ul cu unt de arahide și banane. Atât de mult, încât la un moment dat, acest sandwich a purtat chiar numele artistului.

Un alt sandwich preferat de Elvis este unul făcut din pâine franțuzească umplută cu unt de arahide, gem de afine și bacon crocant. Acest sandwich era cunoscut pentru numărul imens de calorii pe acre îl conținea. Lui Elvis îi plăcea atât de mult acest sandwich încât a plecat într-o zi cu avionul privat spre Denver pentru a-l mânca.

George “Nick” Nichopoulos, medicul curant a lui Elvis a declarat că tocmai combinația aceasta ciudată de ingrediente i-ar fi adus moartea atistului.

Elvis suferea de boli de colon și constipație cronică, înainte de amuri, iar acest lucru tocmai din cauza cantității mari de grăsimi și carbohidraţi pe care a consumat-o, mai scrie sursa citată.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Dumnezeule! Este INCREDIBIL cum arata ACUM fosta sotie a lui Elvis Presley. Priscilla este de NERECUNOSCUT!

VIDEO – ELVIS PRESLEY nu a murit? O inregistrare CONTROVERSATA a ajuns VIRALA pe INTERNET

Soția lui Elvis Presley, frumoasă și la 69 de ani

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Prost informati.
    Elvis a murit din cauza medicului care i-a prescris zeci de medicamente si au culminat cu abuzul de stupefiante.
    Oribil este ca l-au gasit mort…pe w.c!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X