S-a transformat viața lui Codin Maticiuc, de când a devenit tată? Uite ce spune vedeta despre această experiență: „Nu am schimbat niciun scutec…”

S-a transformat viața lui Codin Maticiuc, de când a devenit tată? Uite ce spune vedeta despre această experiență: „Nu am schimbat niciun scutec…”
S-a transformat viața lui Codin Maticiuc, de când a devenit tată? Uite ce spune vedeta despre această experiență: „Nu am schimbat niciun scutec...”
Autor:

Codin Maticiuc, „craiul de Dorobanţi“, în vârstă de 39 de ani, a devenit tată de fată pentru prima dată. Vedeta a mărturisit într-o emisiune de la Pro TV despre această frumoasă experiență.

De când a venit pe lume fiica lui, Smaranda, viața lui Codin Maticiuc s-a transformat radical . Micuța l-a făcut un tătic responsabil, iar în cadrul emisiunii „Vorbește lumea, Codin a povestit totul despre această frumoasă experiență, dar și despre cum este el, acum.

„Mi-am dorit de foarte mult timp să devin tată, mi-am dorit să fiu un tată tânăr. Acum când mi se întâmplă nu am cum să fiu, decât foarte încântat, deși recunosc că nu sunt un tată erou, tot mama și bunicile sunt acolo. Nu am schimbat niciun scutec, mă mențin tare, dar nu este exclus. Stau cu ea pe cât posibil să mai las și eu câte un pic de timp, dar cât timp alăptarea este masa ei principală e mai greu.

Stau o oră, două pe zi cât să se poată odihni. Am asistat la băiță și mi se pare foarte simpatică. Are o chestie, trebuie să înoate pe un colac, facem cada, înoată, este disperată, dă din picioare. Mi se pare extrem de simpatică când face treaba asta…

Este ceva care mie îmi place și este impresionant și am fost destul de mândru pentru că prima masă i-am dat-o eu pe care ea nu a reușit să o ia de la sân și asistentele mi-au dat o seringă  cucare trebuia să-i introduc ușor laptele, dar în același timp să-i dau un deget să-l sugă ca să se obișnuiască cu mișcarea pe care trebuie să o facă în timp ce primește laptele”, a povestit Maticiuc la Pro TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X