Când își găsesc adevărata dragoste, cuplurile încearcă să marcheze această perioadă într-un mod original, de care să-și aducă aminte toată viața. Își tatuează pe corp diferite semne. Printre aceștia se numără și Andreea Mantea și Cristi Mitrea, bărbatul de care s-a îndrăgostit în timpul unui show TV, căruia i-a dăruit și un copil.

Iubirea dintre ei s-a stins repede, înainte de nașterea copilului lor, însă tatuajele realizate la încheietura mâinii au rămas. Acum, la câțiva ani de atunci, vedeta de televiziune a decis să-și șteargă unicul tatuaj pe care l-a făcut împreună cu fostul ei partener.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Pentru că a vrut să pună punct speculațiilor, Andreea Mantea a explicat de ce a recurs la acest gest: „Nu vă faceți tatuaj. Pentru mine a însemnat ceva… care nu mai înseamnă”, a spus Andreea Mantea pe vlogul ei, explicând semnificația tatuajului ales în 2014: „Infinity Times Infinity (infinit multiplicat de un infinit de ori). Toată lumea crede că a însemnat ceva… dar nu a însemnat aia, a însemnat altceva”, a spus Andreea Mantea, potrivit VIVA!.