S-a rupt lantul de iubire? Lavinia Dinca, iubita tinerica a lui Boureanu, rupe tacerea: ”Am avut niste probleme, s-a suparat…”

S-a rupt lantul de iubire? Lavinia Dinca, iubita tinerica a lui Boureanu, rupe tacerea:  ”Am avut niste probleme, s-a suparat…”
S-a rupt lantul de iubire? Lavinia Dinca, iubita tinerica a lui Boureanu, rupe tacerea: ''Am avut niste probleme, s-a suparat...''

S-a rupt lantul de iubire? Lavinia Dinca, iubita tinerica a lui Boureanu, rupe tacerea: ”Am avut niste probleme, s-a suparat…”

Laura Dinca, iubita lui Cristian Boureanu a explicat care este motivul pentru care inca nu s-a maritat cu controversatul om de afaceri.

La inceputul acestui an, Lavinia a fost ceruta in casatorie, iar acum a rupt tacerea si a vorbit despre nunta cu logodnicul tau.

„Mai aşteptaţi un pic. Am avut şi noi nişte probleme, ca să ne doară capul acum despre căsătorie. Eu pot să spun că ne-am liniştit, suntem bine. El e un pic supărat, dar o să îi treacă. Toate trec. Ne trezim, gătim, stăm cu căţeii, stăm la soare, dacă putem. Ne-am liniştit, suntem bine, sunt împlinită. Aşteptăm să vă dăm şi veşti. L-am primit pe 10 ianuarie, când am făcut 4 ani împreună. Tot timpul găseşte un prilej sa îmi ia flori. Ştie că cu o floare face miracol.

Avem contraziceri, ca în orice relaţie. Eu încerc tot timpul să îl ascult, că are experienţă de viaţă, dar până nu te dai cu capul, degeaba îţi spune cineva. Eu las de la mine. Încerc să îl ascult, de fiecare dată când nu l-am ascultat, nu mi-a fost bine”,  a declarat Laura Dincă pentru Antena Stars, scrie Libertatea.

In varsta de 46 de ani, Cristian Boureanu a mai fost insurat cu Valentina Pelinel, dar si cu Irina Boureanu, femeia care i-a daruit o fetita.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X