}

S-a produs miracolul, la 5 ani de la accidentul lui Schumacher: „Am vazut CURSA impreuna!” Veste uriasa pentru fanii fostului campion!

S-a produs miracolul, la 5 ani de la accidentul lui Schumacher: „Am vazut CURSA impreuna!”  Veste uriasa pentru fanii fostului campion!
S-a produs miracolul, la 5 ani de la accidentul lui Schumacher: "Am vazut CURSA impreuna!" Veste uriasa pentru fanii fostului campion!

S-a produs miracolul, la 5 ani de la accidentul lui Schumacher: „Am vazut CURSA impreuna!” Veste uriasa pentru fanii fostului campion!

Noi informatii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher ies la iveala! Potrivit dezvaluirilor lui Jean Todt, un bun prieten al fostului campion, se pare ca starea lui Michael s-a imbunatatit, ba chiar ar fi urmarit impreuna Marele Premiu al Braziliei.

„Mereu sunt atent cand spun ceva, dar este adevarat ca am vazut Marele Premiu al Braziliei in Elvetia, alaturi de Michael Schumacher”, a anuntat Todt, care este presedinte FIA in prezent, potrivit Sport.ro.

In plus, Jean Todt marturisea in urma cu ceva timp ca ii vine sa planga ori de cate ori isi aduce aminte de Michael Schumacher.

„Pozele cu el inca atarna peste tot la mine in birou. Perioada alaturi de Michael o sa fie mereu cea mai buna din viata mea. Ne iubim pentru ca am scris o poveste incredibila impreuna. Si pentru ca am fost mereu alaturi in perioadele dificile. Il vizitez de doua ori pe luna.

Fata lui e putin mai plina, in rest arata la fel. Am stat in fata lui, l-am luat de ambele maini si m-am uitat la el. Simte ca sunt oameni iubitori in jurul lui, care il ingrijesc si care tin ochii curiosi departe, multumita lui Dumnezeu”, a povestit Todt.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X