evzmonden.ro Web analytics

S-a maritat la 22 de ani si a ajuns la DIVORT! Irina Rimes a vorbit despre cel mai greu moment din viata sa: “Trebuia mereu să-l cert…”

S-a maritat la 22 de ani si a ajuns la DIVORT! Irina Rimes a vorbit despre cel mai greu moment din viata sa: “Trebuia mereu să-l cert…”
S-a maritat la 22 de ani si a ajuns la DIVORT! Irina Rimes a vorbit despre cel mai greu moment din viata sa: "Trebuia mereu să-l cert..."

Cantareata Irina Rimes a vorbit deschis despre viata sa intima! Artista a facut dezvaluiri despre casatoria de la 22 de ani, dar si despre divortul care a urmat.

Irina Rimes, in varsta de 26 de ani, este o tanara din Republica Moldova care si-a construit o cariera muzicala de succes in Romania. Recent, basarabeanca si-a deschis sufletul si a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu Andi Banica.

„A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învăţat foarte multe lucruri. Cred că ceea ce sunt acum am învăţat de la el. El este foarte deschis, iubeşte oamenii. Are nişte calităţi extraordinare pe care le-am deprins şi eu: cum să scriu, cum să socializez, să înţeleg umorul românesc. Este şi un leneş foarte mare, trebuia să-l trag mereu din urmă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să-l cert”, a declarat Irina Rimes.

„Suntem doi oameni frumoşi, nu am avea altfel cum. Aşa s-a întâmplat, am devenit doar doi prieteni foarte buni. Chiar dacă este un divorţ la mijoc, e un lucru frumos când doi parteneri rămân prieteni…

Îmi adaugă nişte steluţe pe epoleţi. Dar nu cred că m-a făcut mai înţeleaptă. Desigur, acum mă gândesc de două ori înainte să fac un pas, dar nu este ceva de care să-mi pară rău. Şi sunt sigură că nici el nu regretă acest lucru”, a mai spus artista, potrivit Libertatea. 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X