S-a descoperit adevărul! Secretul care i-a dus pe Anamaria Prodan și Alexa la cel mai mare scandal mediatic.

Prezentă în studioul Digi Sport Matinal, Anamaria Prodan a vorbit despre episodul de la Giurgiu, când l-a lovit pe Alexa. Impresara a explicat cu lux de amănunte ce a determinat-o să îl lovească pe antrenorul de la Astra.

Totul ar fi plecat de la evoluţia lui Tiram, fundaşul central care a comis un penalty în acel meci. Agenta ar fi insistat pentru el, în timp ce “Chirurgul” s-ar fi declarat extrem de nemulţumit de această achiziţie.

„La lift acolo mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, că eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. E un lucru pe care o să îl regret toată viaţa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece”, a spus Anamaria pentru sursa citată.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Explicaţia impresarei nu este clară, în contextul în care Tiram fusese eroul finalului de meci. Deşi a greşit la faza în care l-a faultat pe Golofca, pe final şi-a răscupărat greşeala, marcând golul care a adus un punct pentru Astra Giurgiu.