Anunțul a fost făcut azi, fiind vorba despre un spațiun universitar.

Candidatul liberal pentru funcția supremă în stat, Klaus Iohannis, anunțase că dezbaterea, la care va invita politologi și jurnaliști, se va desfășura pe 19 octombrie.

Acum se cunoaște și locul – Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

Comunicatul acestei instituții, trimis către Agerpres, face anunțul oficial :

“Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi-a manifestat deschiderea de a asigura un spaţiu neutru de desfăşurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din România, pentru buna informare a opiniei publice şi pentru cultura democratică a societăţii româneşti.

Citește și:

Având în vedere anunţul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanţi ai mass-media şi politologi şi în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus Iohannis, propunerea SNSPA a fost agreată.

Evenimentul va avea loc marţi, 19 noiembrie 2019, într-un spaţiu neutru politic, dar, în acelaşi timp, reprezentativ pentru societatea românească, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare ‘Carol I'”, se arată în comunicatul SNSPA.

Rămâne să aflăm și celelalte detalii despre această dezbatere. În primul rând, cine va participa, dintre politologi și jurnaliști.