S-a aflat totul! Ce a fost obligată să facă Tonciu pentru a fi acceptată la TV

S-a aflat totul! După o pauză, în care viaţa i s-a schimbat radical, una dintre cele mai cunoscute vedete din România se pregăteşte pentru o revenire în forţă pe micile ecrane.

Chiar dacă are o siluetă perfectă, pentru a fi acceptată la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unul dintre cele mai populare showu-uri din România, producătorii i-au spus că trebuie să slăbească 10 kilograme. Acest lucru a reprezentat o provocare majoră ce trebuia îndeplinită în timp record.  Tonciu nu s-a dat bătută și a făcut tot posibilul pentru a da o adevărată lovitură de imagine.

S-a aflat totul! Încă din primele ediții ale emisiunii, Tonciu și ispita Maria Ilioiu sunt în conflict

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au început un adevărat război și nu ratează nicio ocazie pentru a își arunca cele mai dure și acide replici. Cearta dintre cele două concurente face deliciul telespectatorilor, iar rating-ul emisiunii a crescut simțitor.

Dacă în sezoanele precedente, concurentele primeau aproximativ 200-300 de euro pe săptămână pentru ținute, producătorii sunt nevoiți să ofere sume de bani mult mai mari. Astfel, Andreea Tonciu și celelalte concurente vor primi între 500 și 1000 de euro, cele mai bine plătite fiind Andreea Tonciu, Maria Ilioiu și Raluca Tănase, scrie Cancan.