evzmonden.ro Web analytics

S-a aflat secretul Mihaelei Borcea. Nimeni NU a știut asta: „Eu am vrut iniţial să…”

S-a aflat secretul Mihaelei Borcea. Nimeni NU a știut asta: „Eu am vrut iniţial să…”
S-a aflat secretul Mihaelei Borcea. Nimeni NU a știut asta: „Eu am vrut iniţial să...”

S-a aflat SECRETUL Mihaelei Borcea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea, se numără printre oamenii de succes din România, însă abia acum a mărturisit că nu și-a dorit dintotdeauna să devină o femeie de afaceri.

Pe vremea când era doar o adolescentă, Mihaela Borcea și-a dorit să urmeze o carieră în medicină, însă a contactat un virus și visul ei s-a năruit: „Eu am vrut iniţial să urmez medicina, numai că am făcut hepatita A în ultimul an de şcoală, în clasa a 8-a şi atunci viaţa mea s-a schimbat şi am avut turnura spre altceva. Aşa am ajuns în economic, am făcut cel mai bun liceu economic de la acea vreme, că altă variantă de-a alege un liceu bun nu aveam din opţiunile pe care le aveam.

Dar deşi nu am urmat medicina… tot spre asta tind, pentru că în clinica asta nu am adus nu doar specialişti în estetică, ci şi în medicină”, a declarat Mihaela Borcea.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X