evzmonden.ro Web analytics

S-a aflat SECRETUL lui Dan Negru! Prezentatorul TV a dezvăluit cea mai ascunsă DORINŢĂ a sa: “Cred că mi-am ratat cariera…”

S-a aflat SECRETUL lui Dan Negru! Prezentatorul TV a dezvăluit cea mai ascunsă DORINŢĂ a sa: “Cred că mi-am ratat cariera…”
S-a aflat SECRETUL lui Dan Negru! Prezentatorul TV a dezvăluit cea mai ascunsă DORINŢĂ a sa: "Cred că mi-am ratat cariera..."

Est incredibil. Dan Negru a vorbit despre cea mai ascunsă dorință a sa. Acesta a povestit cum visa încă de când era mic la ceea ce își dorea să devină mai târziu.        

„Când eram copil, visam să fiu șofer de TIR. Cum am ajuns în televiziune? Din greșeală… Cred că mi-am ratat cariera. Îţi dai seama cum aș fi țipat eu, după ce dădeam geamul jos: “Radar!”? Aș fi fost un șofer de TIR teribil”, spune Negru, amuzat.

Dan Negru, în vârstă de 46 de ani, este celebru pentru succesul showurilor tv și pentru longevitatea carierei în televiziune, dar în ciuda succesului pe care îl are ca prezentator de televiziune, acesta a ajuns la concluzia că meseria sa este una pe cale de dispariție.

El a ajuns la această concluzie după ce a făcut o scurtă analiză a ceea ce se întâmplă în ptrivința consumului de televiziune în România, care a scăzut substanțial în ultimii ani.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X