S-a aflat secretul! Legătura nebănuită dintre o cântăreață celebră și Mihai Constantinescu. Sunt puțini cei care știu ASTA!

Între cântăreața Natalia Guberna și Mihai Constantinescu există o legătură nebănuită de care puțini oameni știu. În emisiunea Florentinei Fântânaru la De-a viața ascunselea, cântăreața care a fost descurajată și de tatăl ei, dar și de profesoara de canto pentru a urma o carieră în muzică, a reușit în acest domeniu datorită unui regizor din televiziune, dar și a prietenului său, Mihai Constantinescu.

Cel pe care îl considera un idolul al său i-a devenit prieten și chiar i-a compus o piesă: „Mihai Constantinescu este idolul meu. Titus Munteanu i-a cerut să-mi scrie o piesă. Și mi-a scris – “Visul” se numea și a fost difuzată la Revelionul din 1979. Țin minte că s-a filmat undeva la munte, cu zăpadă. Operatorul Viorel Sergovici se trântea pe jos… Pentru mine era ceva special. Eram între somități, filmam cu cei mai buni. Aveam emoții, dar în același timp eram sigură de mine”, a mărturisit Natalia Guberna, potrivit Antena 3.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”