S-a aflat MOTIVUL REAL al DESPARTIRII! Nicoleta Voicu il desfiinteaza pe Gheorghe Turda: „Te voi trada, cum m-ai tradat”

S-a aflat MOTIVUL REAL al DESPARTIRII! Nicoleta Voicu il desfiinteaza pe Gheorghe Turda: „Te voi trada, cum m-ai tradat”
S-a aflat MOTIVUL REAL al DESPARTIRII! Nicoleta Voicu il desfiinteaza pe Gheorghe Turda: "Te voi trada, cum m-ai tradat"

S-a aflat MOTIVUL REAL al DESPARTIRII! Nicoleta Voicu il desfiinteaza pe Gheorghe Turda: „Te voi trada, cum m-ai tradat”

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani, și iubita sa, Nicoleta Voicu, în vârstă de 47 de ani, formau unul dintre cele mai recente cupluri din muzica populară, însă acum s-au despărțit.

Dupa ce s-a aflat de separarea lor, ambii au oferit declaratii pe marginea acestui subiect, iar ruptura nu a fost una deloc discreta. Chiar daca artista a sustinut ca nu mai exista cale de impacare, ultima sa postare o da de gol.

„Te voi trăda, cum m-ai trădat/ Voi pune foc și pasiune./ De mi-a plâns astăzi asfintitul,/Va râde răsăritul mâine.

Te voi trăda, cum m-ai trădat./ In slove, timp și dor nestins./ Vei ști cum arde așteptarea,/ Cum se răsfrânge-n necuprins.

Te voi trăda, cum m-ai trădat/ Să simți plecarea mea de ieri./ Si niciun dor sau sărutat Să nu-ți aducă primăveri. / Să fie toamnă, frig și ploi / Să fie arșița și vânt. /Să plângă cerul pentru noi, / E si ” Adio ” un …cuvânt.”, a postat Nicoleta Voicu, pe Facebook.

Recent, Gheoghe Turda a dezvaluit ca gelozia iubitei sale ar fi fost principalul motiv al despartirii: „Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea.

Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon.

Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X