Selly e o adevărată sursă de inspirație pentru tinerii care visează să fie ași ai online-ului.

Vloggerul a primt un premiu important la Gala Premiilor Capital 2019, desfășurată la 4 decembrie – un eveniment în cadrul căruia au fost premiați oamenii care au inspirat România în anul 2019. Evenimentul s-a bucurat de participarea a numeroase personalități ale lumii politice, din lumea afacerilor, vedete de televiziune, influenceri și artiști.

Prin urmare la categoria Influenceri, premiul ”Campion absolut în online” a fost câștigat de vloggerul Selly. “Totul este să nu te gândești din prima că vei avea succes, ci să te gândești ce trebuie să faci ca să ajungi să ai succes”. Astfel a rezumat, în cadrul Galei Premiilor Capital 2019  vloggerul Selly rețeta succesului său.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Selly a reușit să iasă din pluton pentru că a fost mereu cu un pas înaintea celorlalți. Intuiția, flerul, viziunea l-au propulsat în top de fiecare dată. Așa a ajuns în anul 2017 să creeze 5Gang. Și-a dat seama că viitorul în vlogging este în gașcă. Următorul nivel.

Selly e creativ. Așa i-a venit ideea

„În 2017 am văzut cum evoluează Youtube de la noi și am văzut cum se mișcă lucrurile și pe plan internațional. Așa mi-a venit ideea să fac o gașcă de cinci oameni care să facă videoclipuri împreună. Și muzică. Primul de acest fel a fost un succes cu mult peste tot ce ne așteptam. Astăzi are peste 15 milioane de vizualizări și ne-am descurcat singuri. Nici nu am privit-o ca pe o piesă. A fost mai mult o încercare”, mărturisește vloggerul.