evzmonden.ro Web analytics

S-a aflat de ce s-a RETRAS de la Pro TV Mihaela Rădulescu. Felix a dat-o de gol: Astăzi, unul dintre sponsorii mei…”

S-a aflat de ce s-a RETRAS de la Pro TV Mihaela Rădulescu. Felix a dat-o de gol: Astăzi, unul dintre sponsorii mei…”
S-a aflat de ce s-a RETRAS de la Pro TV Mihaela Rădulescu. Felix a dat-o de gol: Astăzi, unul dintre sponsorii mei...”

S-a aflat de ce s-a RETRAS! Mihaela Rădulescu a precizat pe Facebook că este ultima dată când apare pe sticlă în postura de jurat, iar acum s-a aflat de ce s-a retras de la Pro TV.

Recent, Mihaela Rădulescu, vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune, în vârstă de 49 de ani, a invocat pe rețeaua personală de socializare că nu va mai face parte din juriul „Romanii au talent”.

Anuntul a fost facut chiar de vedeta, iar motivele invocate erau unele personale, însă decizia are mare legătură cu iubitul său, Felix Baumgartner, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani.

După anunțul postat privind retragerea Mihaelei Rădulescu din PRO TV, s-au vehiculat mai multe ipoteze, inclusiv că drumul Monaco-București e foarte obositor sau că experimentata vedetă vrea să petreacă mai mult timp cu fiul său. Numai că iubitul vedetei a lămurit întreaga situație.

„Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită”, a scris sportivul, de Cartea Recordurilor, pe contul lui de Facebook.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X