Neti Sandu lucreaza la Pro TV inca de cand i s-au pus bazele si este asteptata in fiecare dimineata sa prezinte horoscopul! Aceata imbina cariera cu pasiunea, insa, nu sunt putini cei care se intreaba ce salariu castiga astroloaga din partea celebrului trust.

Este un lucru cert ca nimeni nu poate stii cu exactitate ce sume castiga vedetele, mai ales pentru ca sumele sunt confidentiale, insa Playtech a facut o aproximatie. Asadar, daca Andreea Esca ar fi platita cu 5.000 de Euro, iar Maruta cu 2.000, luand in calcul ca aparitia lui Neti este mai scurta, aceasta ar trebui sa incaseze o suma cuprinsa intre 1.000 si 2.000 de euro.

Citește și:

In cadrul unui interviu acordat pentru Adevarul, Neti Sandu a oferit dezvaluiri despre inceputul carierei sale in televiziune.

“A fost nemaipomenit! Totul părea dilatat, timpul, momentul, starea, uiluirea. Nu ştiam ce simt. Atât era de extraordinar, aşa era! Era o senzaţie pe care oricine ar visa-o, mi se întâmpla chiar mie, deşi nu făcusem nimic. Nu a trebuit să învăţ, nu m-a obligat nimeni. Venisem cu şcoala făcută, pentru că era pasiunea mea, şi nu trebuia decât să zic ce ştiu. Pro TV începuse pregătirile primavara, iar pe mine mă chemaseră cu două săptămâni înainte să înceapă emisiunea. „Vino să dai o probă!“.

Citește și:

M-au chemat acolo, au văzut care era treaba şi la final mi-au zis că am luat proba. „Dar cum am făcut?“. Înainte fusesem la radio, la Pro FM, mă văzuse Florin Călinescu acolo. După ce oamenii de la Pro TV au stat luni de zile să găsească rubrici pentru matinal, Călinescu şi-a adus aminte de „una care face singură horoscopul, are un cerc pe o foaie, vorbeşte din stele, cautaţi-o“.

Au dat de mine. Ce uluită am fost, m-au căutat, am dat probă şi am luat. Aveam o experienţă de un an de zile, dar televiziunea nu se compară. Şi la radio sunt emoţii, dar nu trebuie să cotrolezi totul, la TV e invers. Eram aşa de uluită că nu îmi dădeam seama ce se întâmplă”, a povestit Neti.