S-a aflat! Cati BANI au strans Andreea Balan si George Burcea din NUNTA. Suma este cu multe zerouri!

Recent, Andreea Bălan şi George Burcea și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, la Biserica Sfânta Treime Dudeşti, din Capitală.

Așa cum era de așteptat, cei doi au avut o nuntă ca în povești, la care au fost prezenți aproximativ 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei și lui George.

Andreea Bălan și George Burcea strâns aproximativ 50,000 de euro. Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat şi tatăl artistei. El a lipsit de la cununia civilă a fiicei sale, ce a avut loc pe 10 august.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat pe comandă un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele“, a declarat tatăl cântăreţei.

Celebra cântăreață Lora a prins buchetul. Frumoasa artistă a fost șocată și, după câteva clipe de uimire, ea a mărturisit doar: „A venit la mine”. Cu buchetul de mireasă în mână, artista Lora a fost îmbrățișată de Andreea Bălan, care a luat-o de mână și au mers împreună spre scenă, unde s-au așezat pentru tradiționalul moment în care voalul îi este prins în părul celei care a prins buchetul, scrie Cancan.