S-a aflat care este secretul intunecat din viata Anastasiei Soare! Si-a ridicat un imperiu la Hollywood, insa putini stiu ce s-a intamplat cu SOTUL sau

Anastasia Soare a ajuns una dintre cele mai puternice persoane din industria de beauty de la Hollyowwd, fiind supranumită Regina Sprâncenelor.

Anastasia Soare și-a construit imperiul de la zero, în urmă cu zeci de ani când a luat hotărârea de a emigra în Statele Unite ale Americii. Avea pe atunci doar 32 de ani și a reușit să se angajeze într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills, cu toate că nu cunoștea deloc limba engleză.

Citește și: Dieta Jennifer Aniston! Secretul care o mentine in forma la 51 de ani

Inițial, Anastasia Soare le oferea clientelor să le penseze pe gratis și a continuat acest obicei timp de doi ani până a hotărât să închirieze o cameră într-un salor din Beverly Hills. În 1997 reușește să ia un împrumut bancar și să își lanseze brandul Anastasia Beverly Hills.

În prezent, compania sa vinde peste 480 de produse în peste 3.000 de magazine și deși nu a oferit o niciodată o cifră concretă, averea sa ar fi estimată la câteva miliarde de dolari.

Cu toate acestea viața Anastasiei Soare nu a fost întotdeauna roz.

Fostul soț al Anastasiei, Victor Soare, s-a sinucis în 2012 după ce a luat o supradoză de medicamente, în casa sa din Constanța.

Cei doi au fost căsătoriți timp de zece ani, Anastasia plecând în Statele Unite ca urmare a cererii de azil politic din 1987 a soțului ei.

Cei doi au emigrat împreună cu fiica lor, iar Victor Soare a muncit pentru o perioadă de timp ca taximetrist.

După ce cariera Anastasiei Soare a luat avânt, relația dintre cei doi s-a deteriorat, iar Victor Soare a hotărât să se întoarcă în Constanța.

Mai mulți apropiați au declarat că Victor Soare era foarte deprimat și obișnuia să consume multe pastile.

Deși au fost căsătoriți timp de 10 ani, Anastasia Soare nu a fost prezentă la înmormântarea fostului ei soț.