evzmonden.ro Web analytics

Mama Deliei, PRIMELE DEZVĂLUIRI despre SARCINA artistei: “Este alt om. În afară de faptul că s-a maturizat…”

Mama Deliei, PRIMELE DEZVĂLUIRI despre SARCINA artistei: “Este alt om. În afară de faptul că s-a maturizat…”
Mama Deliei, PRIMELE DEZVĂLUIRI despre SARCINA artistei: "Este alt om. În afară de faptul că s-a maturizat..."

Toți fanii simpaticei Delia Matache se gândesc că artista ar putea anunța în orice moment că va deveni mamă, având în vedere că a împlinit de curând 36 de ani.   

Chiar dacă a declarat de nenumărate ori că nu își dorește să fie părinte, se pare că acum situația s-a schimbat. Mama cântăreței spune că Delia își dorește un copil, deși ea nu a recunoscut asta până acum.

Ea spune că Delia s-a maturizat, că e aproape de nerecunoscut și că acum își dorește să devină mamă. „Se gândește (n.r. să devină mamă), da. Își dorește, săraca. O să vină și la ea, când dorește Dumnezeu. S-ar putea să le treacă pentru că s-a consumat prăjitura cu Oana, să zic așa”, a declarat Gina Matache, la Kanal D.

Mama Deliei spune că fiica ei s-a schimbat mult. „Este alt om. În afară de faptul că s-a maturizat, este foarte ceas, foarte grijulie și cu noi, ea care mi se părea că pleacă și uită să mai vină pe acasă. Eu nu o recunosc. Alt om și, într-adevăr, o simt pregătită pentru un copil”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X