S-A AFLAT! Care este cea mai mare TEAMĂ a Lidiei Buble. În ultimul timp, Lidia Buble nu a mai fost în atenția presei din România. Mai exact, nu s-a mai vorbit despre relația ei cu matinalul de la Antena 1.

Iar de această dată, Lidia Buble, iubita lui Răzvan Spiridon, a făcut o mărturisire neașteptată. Aceasta susține că urăște nopțile.

„Urăsc nopțile. Toate filmele posibile sunt în capul meu. Iar am pus 100 de lacăte la uși. Cred că nu mai am mult de trăit. Iar se mișcă toată casa și se trântesc toate ușile posibile. Nu mai adorm în veci. Până și Bublly le aude și stă de pază’”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Recent, Lidia Buble a primit un bolid de lux de la iubitul ei chiar de ziua ei.Prezentatorul TV i-a cumparat iubitei sale o masina Ford Mustang GT Fastback Coupe, rosie, a carei valoare depăseăte bine 30.000 de euro.

„Sunt încă în stare de șoc. Cel mai divin cadou! Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte…te iubesc! Plââââââng!”, a scris Lidia Buble pe pagina sa de socializare, in dreptul imaginii postate.