S-a aflat adevărul! În urmă cu 10 ani, Andreea Marin a adoptat doi copii: o fetiță din Kenya și un băiețel din China. Pentru că vedeta nu a mai vorbit despre acest subiect, mulți au acuzat-o că a uitat de ei. Ce spune vedeta despre acest subiect care a generat o întreagă isterie în media.

Jurnaliștii de la Libertatea au întrebat-o dacă mai ține legătura cu ei, iar ea a infirmat zvonurile potrivit cărora nu s-ar mai ocupa de ei. Ține legătura cu cei doi copii, iar despre băiețelul din China susține că nu se află în zonele cu focar.

„Ce pot să spun este că se află în altă zonă, nu în zonele cu focar. Altfel, nici nu contează că ai avut tu direct sau nu o legătură cu acești oameni, fiecare suflet care suferă e ceva ce ar trebui să ne doară pe toți. Și ar trebui să ne mobilizăm, să ne informăm corect, deoarece am văzut că s-a declanșat o întreagă isterie pe acest subiect”.

A intra într-o teamă generalizată nu folosește nimănui

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Oamenii sunt înfricoșați, de fapt, tocmai de ceea ce nu știu. Deci ar trebui să fim informați corect, să luăm măsurile de siguranță, ce ne sunt necesare tuturor, nu doar celor de acolo, și să rămânem cu picioarele pe pământ. A intra într-o teamă generalizată nu folosește nimănui, din păcate”, a declarat Andreea Marin, pentru libertatea.ro.