S-a aflat ADEVARUL! Informatii de ultima ora despre Rona Hartner: „Aceasta operatie a fost pentru ea un…”

S-a aflat ADEVARUL! Informatii de ultima ora despre Rona Hartner: „Aceasta operatie a fost pentru ea un…”
S-a aflat ADEVARUL! Informatii de ultima ora despre Rona Hartner: "Aceasta operatie a fost pentru ea un..."

Logodnicul Ronei Hartner a rupt tacerea si a oferit primele dezvaluiri despre starea de sanatate a logodnicei sale, dupa ce aceasta a fost operata. 

Dupa ce artista s-a simtit extrem de rau in ultima vreme, medicii i-au descoperit in urma investigatiilor o tumora la colon, asa ca au luat hotararea sa o opereze de urgenta. Recent, Herve a vorbit despre cum evolueaza starea Ronei dupa interventia suferita.

„Se simțea ceva mai rău de câteva săptămâni. Se simțea obosită. La analize nu mai ieșea nimic care să zică că e grav. Pe măsură ce trecea ziele, starea ei se înrăutățea și am decis să mergem la spital. Au făcut analize și au detectat o tumoare. Când o persoană dragă trece prin așa ceva, te doare sufletul”, a declarat Herve.

„Rona se simte chiar mai bine decât înainte, pentru că avea răul acesta în interior și acum nu mai există. Deci atât mental, cât și fizic, și mi s-a părut strălucitoare, pentru că era eliberată de ceva, de acel rău care dormita în interiorul ei, o obosea, acum e eliberată. Se simte foarte bine, mai bine ca niciodată”, a mai spus el.

„Această operație a fost pentru ea un nou început. A conștientizat că trebuie să trăiască viața mai destinsă… Va trece perioada de covalescență, se va simți mai bine. Noi doi ne dorim să cântăm muzică, să revenim pe micile ecrane. Nu știm în câte zile va putea reveni pe scenă, cred că va mai sta o săptămână în spital”, a incheiat logodnicul Ronei Hartner.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X