Adevarul dureros a fost aflat. O celebră actriță a spus totul

A fost viol. Şi o trădare devastatoare...

Adevarul dureros a fost aflat. O celebră actriță a spus totul
Adevarul dureros a fost aflat. O celebră actriță a spus totul
Autor:

Fosta soție a lui Bruce Willis, Demi More, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit adevarul dureros despre cel care a violat-o.  Adolescentă fiind a fost „vândută“ de mama ei.

În autobiografia sa, „Inside Out“, Demi Moore a făcut o serie de mărturisiri dureroase, iar recent, prezentă în emisiunea „Good Morning America“, difuzată de ABC. Actriţa a vorbit despre ziua în care a ajuns acasă, unde o aştepta un bărbat care a violat-o şi care i-ar fi mărturisit atunci că mama ei a fost cea care a „vândut-o“ pentru suma de 500 de dolari.

Demi Moore, a avut o copilărie nefericită

Demi Moore adevarul durerosFrumoasa actriță a dezvăluit adevarul dureros. Bărbatul care a forțat-o a fost patronul unui club din Los Angeles. Bărbatul era prieten de familie, pe nume Basil Doumas, al cărui pseudonim era Val Dumas, scrie The London Free Press.

Potrivit spuselor actriţei, Basil Doumas s-ar fi cunoscut cu mama ei când acesta ar fi avut 48 de ani, în anii ‘70. Ulterior, a vizitat-o pe Moore la şcoală, iar apoi a violat-o în apartamentul ei. Fiica lui Dumas a refuzat să comenteze acuzaţiile.

În volumul său, Moore povesteşte că avea doar 15 ani, după ce a violat-o, bărbatul i-a spus că mama ei a vândut-o în schimbul a 500 de dolari. „A fost viol. Şi o trădare devastatoare. Dezvăluită de întrebarea crudă a unui bărbat: cum se simte să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?“, a scris actriţa în volumul său, citat de „The Guardian“.
Mama actriţei a fost alcoolică. Obişnuia să o ia cu ea în baruri când era adolescentă pentru ca bărbaţii să le observe. Ea a murit în 1998. Întrebată dacă l-a crezut pe bărbat, Demi Moore a replicat: „Cred, în sufletul meu, că nu. Nu cred că a fost o tranzacţie simplă. Dar da, ea i-a permis accesul şi m-a pus în primejdie“.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X