Monica Gabor este un om dispus să facă multe compromisuri pentru bărbatul de lângă ea. A început cu fostul soț, Irinel Columbeanu, când aceasta s-a convertit la religia milionarului de la Izvorani, astfel având o nuntă catolică.

Acesta a fost una din primele schimbări majore pe care le-a făcut pentru a-și urma visul de a-și depăși condiția. Apoi, după divorț și după ce s-a cuplat cu Mr. Pink, pentru Moni a început un nou șir interminabil de compromisuri.

O tânără româncă, stabilită de foarte mulți ani în China, ne-a spus care sunt posibilele motive pentru care Monica Gabor nu mai poartă farduri, oja pe unghii sau culori tari în îmbrăcăminte.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

Nu face parte dintr-o maturizare stilistică a ei, nu face parte nici măcar dintr-un stil. Așa sunt bărbații chinezi. Au o cultură diferită de a noastră. Pe când bărbatul român vrea să-și vadă soția sau iubita aranjată, bărbatul chinez o vrea cât mai fadă, cât mai naturală”, ne povestește Oana, care a preferat să ne rezumăm doar la prenumele ei când vine vorba de identitate.

”Chinezii nu se dau în vânt după pielea bronzată, din contră! Cu cât e mai albă, cu atât mai bine. Nu le place ca femeia să aibă prea multă libertate sau inițiativă, ci vor o gospodină bună – indiferent de situația lor financiară sau de numărul de servitori. E musai ca iubita să știe să gătească, să coasă, să calce, acestea fiind valori morale ale poprului lor. Sunt convinsă că de acum încolo, cât timp Moni va sta cu Mr. Pink, nu o vom vedea cu machiaj de seară de tip smokey eyes, nu o vom vedea îmbrăcată ca divele de la Hollywood, deși își permite și nu o vom vedea nici măcar cu oja pe unghii. Poate doar lacuri incolore sau nuanțe pastelate, naturale. Eu trăiesc aici (China), într-un oraș destul de mare, iar unele cupluri încă mai au respectă tradiții revoltătoare, gen femeia trebuie să meargă în spatele bărbatului. Aici femeile sunt foarte supuse”, ne-a povestit sursa.

Un alt amănunt ar putea dezvălui de ce Mr. Pink a ales-o pe moldoveanca noastră din Bacău: ”Chinezii sunt morți după femeile înalte! Chinezoaicele sunt mignone. Aici, fetele înalte stârnesc imediat interesul. De aceea foarte multe românce duc o viață bună aici, pentru că sunt diferite într-un mod plăcut. Știu să fie gospodine, supuse bărbatului, iar frumusețea nativă e de necontestat”, a mai spus Oana care și ea s-a căsătorit cu un asiatic.