evzmonden.ro Web analytics

S-a aflat ADEVĂRUL despre legătura NEȘTIUTĂ dintre Sandu Lungu și Diana Belbiță. Luptătorul a povestit TOTUL: „Un ochi îmi plange și unul îmi râde”

S-a aflat ADEVĂRUL despre legătura NEȘTIUTĂ  dintre Sandu Lungu și Diana Belbiță. Luptătorul a povestit TOTUL: „Un ochi îmi plange și unul îmi râde”
S-a aflat ADEVĂRUL despre legătura NEȘTIUTĂ dintre Sandu Lungu și Diana Belbiță. Luptătorul a povestit TOTUL: „Un ochi îmi plange și unul îmi râde”

S-a aflat ADEVĂRUL despre legătura NEȘTIUTĂ dintre Sandu Lungu și Diana Belbiță. Luptătorul a povestit TOTUL: „Un ochi imi plange si unul imi rade”

Sandu Lungu este antrenorul Dianei și a vorbit, în direct la TV, despre eliminarea sportivei de la Exatlon. Luptător de arte marțiale mixte și kickboxer este foarte mândru de eleva lui, Diana Belbiță, una dintre concurentele aflate în echipa “Faimoșilor”, însă a fost surprins de eliminarea ei.

“Nu ma asteptam la eliminare. Un ochi imi plange si unul imi rade. Ma bucur cumva ca se intoarce, insa imi pare rau pentru ea. Eu i-am propus sa mearga, i-a prins bine. S-a descurcat neasteptat de bine. Da, Diana este un copil. Ea este o luptatoare, o sportiva. Ea este olteanca si este mai apriga. Ea a fost de multe ori acolo langa ei. Asa cum fetele sunt mai unite si se sustin, cred ca au facut si baietii. Fetele nu cred ca au sanse sa ramana in finala. Altele sunt calitatile unui barbat. Parerea mea este ca au iesit cateva piese importante de la fete”, a declarat Sandu Lungu în cadrul emisiunii WOWbiz.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X