S-a aflat ADEVARUL! Dan Negru a oferit primele informatii despre SALARIUL sau de la Antena 1: „Nu iau 40 mii de euro pe luna din tv…”

Foto: Adrian Staicoviciu_Mediafax
S-a aflat ADEVARUL! Dan Negru a oferit primele informatii despre SALARIUL sau de la Antena 1: "Nu iau 40 mii de euro pe luna din tv..."

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Dan Negru a pus capat speculatiilor cu privire la salariul pe care il incaseaza de la Antena 1. 

Celebrul prezentator a negat ca ar castiga 40.000 de euro, ba chiar a evidentiat ca nu exista la noi in tara niciun prezentator care sa castige aceasta suma colosala.

Dan Negru a declarat ca meseria de prezentator tv a dispărut, aceasta existând ”doar ca să justifice eșecurile”, noteaza B1.

”Nu iau 40 mii de euro pe luna din tv așa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru ca publicitatea nu suporta așa ceva dar și pentru ca meseria mea, de “prezentator tv” a dispărut. Ea exista doar ca sa justifice eșecurile. Pe cât de mult se vorbește despre rolul lui Mircea Radu in eșecul “Ie Românie” pe atât de puțin se vorbește de rolul lui Cosmin Cernat in succesul “Exatlon”.

Am un job de acar Păun. Când intr-un accident feroviar petrecut la Buzău au murit 66 de oameni a fost gasit un singur vinovat: Ioan Paun,un acar.

De Revelion, un ziarist mi-a spus ca nu va da stirea “Negru lider de 18 ani” dar ca are pregătită prima pagina pentru cand va fi “Negru, prima data înfrânt de Revelion”.

Meserie de acar Păun in care nu câștigam 40 mii/luna nici eu, nici Esca, nici Cabral și nici Raduleasca..”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X