S-a aflat ADEVARUL! Cum a castigat BANI Serghei Mizil pe vremea COMUNISMULUI: “Practic nu aveam probleme cu banii…”

In cadrul unui interviu acordat pentru Jurnalul National, Serghei Mizil marturisea ca a facut bani frumosi din bisnita in perioada comunismului.

„În magazinele gospodăriei de partid nu mai găseai aproape orice, dar noi ne descurcam. Aveam în anturaj shopiști, care se învârteau la magazinele pentru străini, mai eram prieten cu sportivi și piloți care ieșeau din tară. Tata lucra la cooperație, unde aveau, pentru inițiați, băuturi străine, de exemplu whisky cu etichetă neagră. Făceam chefuri la Snagov și la munte care țineau trei-patru zile”, declara Serghei Mizil, care are o poveste de viață impresionantă.

Citește și: Fondul Monetar Internaţional a anunţat că va acorda o sumă imensă pentru lupta cu noul virus apărut în China

„Pe mine şi pe alţi amici, ne lăsau să ieşim din ţară. La fiecare ieşire aduceam şi vindeam 20 de aparate video, 300 de casete, 400 de geci de blugi, blugi. Mă lăsau să ies de vreo două ori pe an şi nu aveam probleme la vamă. Doar din imprimări de casete puteam să scot cam la o lună jumate 80.000 de lei, echivalentul unei Dacii. Practic nu aveam probleme cu banii”, adăuga el.