S-a aflat adevărul! Ce legătura există între nepotul Monicăi Davidescu și actorul Florin Zamfirescu

Cosmin Vijeu, nepotul Monicăi Davidescu,  s-a îndrăgostit de teatru la vârsta de cinci ani când mătușa lui l-a luat cu ea să vizioneze piesa “Take, Ianke și Cadîr”. Pe lângă rudele sale, tânărul a avut privilegiul să fie format ca și actor de maestrul Florin Zamfirescu.

Au trecut mulți ani de atunci, iar Cosmin Vijeu a rămas fermecat de lumea teatrului, iar  în timpul facultății s-a creat o legătură specială între viitorul actor și veteranul Florin Zamfirescu. L-a cunoscut întâi în calitate de cadru didactic, apoi au devenit colegi de scenă, iar în timp, Zamfirescu i-a devenit mentor lui Vijeu.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Acum, ori de câte ori are de luat o decizie importantă în viață, mai ales în cea profesională, Cosmin simte nevoia să-i ceară părerea acestuia.

„În afara faptului că am furat, am învățat, am înțeles și mi s-a explicat această meserie de la Monica Davidescu și Aurelian Temișan, un pilon de bază în formarea mea ca actor este domnul profesor Florin Zamfirescu. Cosmin Vijeu pe scenă, alături de mătușa Monica davidescu L-am întâlnit pentru prima dată în prima probă a admiterii, iar 3 ani mai târziu m-a distribuit în spectacolul său numit «Căsătorie în 3», o comedie pe care am jucat-o în toată țara. Este o onoare să joc pe scenă cu acest mare actor al teatrului românesc. Domnul profesor Florin Zamfirescu îmi este precum un tată, mă sfătuiește nu numai în scenă, ci și în viața personală și îi sunt recunoscător”, a mărturisit, în exclusivitatea pentru Libertatea, Cosmin Vijeu.