S-a aflat adevarul! Cati BANI castiga din afaceri Dani Otil: “Am construit doua afaceri de la zero de care sunt mandru.”

De ani buni, Razvan si Dani formeaza o echipa redutabila la Antena 1, unde sunt gazdele emisiunii Neatza. Se pare ca acestia pleaca la final de luna cu o suma frumusica acasa.

Dani Otil, fostul partener al Mihaelei Radulescu, si colegul sau, Razvan Simion, iubitul Lidiei Buble, castiga cate 10.000 de euro fiecare, potrivit Cancan.

Aceasta cifra este vehiculata de multi ani, asa ca avand in vedere vechimea celor doi prezentatori TV, putem specula ca salariile acestora au crescut considerabil in timp.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Se pare ca Dani Otil nu s-a multumit doar cu banii pe care ii castiga de la Antena 1, asa ca si-a deschis si doua afaceri prospere.

Dani Otil a hotarat sa investeasca intr-o firma de productie video si content, dar si intr-un restaurant, informeaza Stirescu.

Indragitul prezentator TV declara ca nu s-a imbogatit si traieste o viata decenta. In plus, Dani Otil este un om responsabil si este la zi cu platile, atat catre angajati, cat si catre stat.

„Nu am înzecit sumele investite. Dar am construit două afaceri de la zero de care sunt mândru. Am o mică agenție de producție video/content și un restaurant. Ambele sunt în creștere. Oamenii își iau salariile la timp, taxele sunt plătite la zi… Asta e tot ce contează.

În nicio afacere nu încerc să le fac pe toate. Am oameni foarte pregătiți. Ar fi penibil să nu mă bazez pe expertiza lor. La restaurant mă ocup de managementul de personal, marketing, locaţie. De resurse şi bucătărie se ocupă asociatul meu. Are mult mai multă experiență”, a declarat Dani, citează Viva!

„Merg la curse de câţiva ani: moto/auto/alergare. Am asta în sânge. Când închid ochii seara schimb viteze, abordez viraje… Its my happy place… Nu pot să explic. Mi-au spus ai mei că am fost exagerat de competitiv de mic. Lucrurile au evoluat, ne antrenăm mult, investim bani, studiem etc. Cred că e mai mult decât pasiune. Mai ales când te uiți la bugetul familiei”, a mai mărturisit vedeta.