S-a aflat acum! Adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu refuză să facă plângere împotriva iubitului care a bătut-o. Detaliile au fost oferite de sora vedetei TV, Ana Crudu.

S-a aflat acum! Daniela Crudu refuză să facă plângere împotriva iubitului croat care a bătut-o. Ana Crudu şi tatăl fostul asistentei de televiziune au dezvăluit care a fost motivul pentru care bruneta nu a vrut să-i facă rău partenerului său de viață.

S-a aflat acum! „E miloasă. Nu vrea să facă rău. Vrea să plece și să fie lăsată în pace”

„Mi-a spus că ea a sunat la poliție. Daniela mi-a spus că totul s-a întâmplat în mașină, aproape de casă. Ea spune că nu știe de la ce, dar probabil, și eu sunt sigură de asta, el nu este obișnuit cu atenția asta și din cauza geloziei, pentru că toate lumea voia să vină la ea, fanii ei voiau să facă poze cu ea și probabil lui nu i-a plăcut treaba asta și nu a înțeles și probabil și băutura. Asta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la absolut nimic a început. Nu știe, era la semafor și deodată a început să o bată”, a declarat Ana Crudu, sora Danielei pentru Antena Stars.

Care este starea de sănătate a Daniela Crudu și de ce nu face plângere împotriva iubitului?

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

“La nivelul corpului nu are nimic, doar la față. Are ochiul și nasul umflate și vinete, nu are fisură craniană ci doar fisură nazală, dar e o fisură, adică din câte am văzut pe foaie. Nu a suferit nicio intervenție chirurgicală și a fost externată imediat ce i s-au acordat îngrijiri medicale. Ea nu vrea să depună plângere pentru că știți foarte bine cât de miloasă e Daniela și om bun și nu vrea să-i facă rău și vrea doar să plece și să o lasă în pace”, a concis ea.

Era o relație frumoasă, călătoreau, se iubeau foarte mult

“Era o relație frumoasă, călătoreau, se iubeau foarte mult. Probabil din prea multă iubire… (…) Nu se teme pentru viața ei, dar îi este teamă pentru siguranța ei, de aceea a făcut și acel ordin de restricție”, a mai adăugat sora frumoasei vedete TV.