Ruptura care va distruge monarhia de la palatul Beckingham! Regina trebuie să intervină. „O șansă să arate lumii sursa nefericirii lor”

BBC a făcut public un material despre răcirea relației dintre cei doi copii ai prințesei Daiana, prințul Harry și prințul William. Conform jurnaliștilor la la BBC, ruptura dintre cei doi este ireversibilă.

Prințul William s-a declarat „îngrijorat” cu privire situația în care se află Prințul Harry, după difuzarea unui documentar în care cel din urmă spunea că el și Meghan sunt afectați de felul în care îi „vânează” tabloidele din Regat.

Citește și:

„Probabil că a fost un moment de descătușare pentru Harry și Meghan, o șansă să arate lumii sursa nefericirii lor – presiunea căreia ea a trebuit să-i facă față, în urma articolelor din presă și furia lui cauzată de acest lucru, combinată cu problemele sale de sănătate mintală, precum și lipsa de empatie pe care ea o resimte din partea celorlalți membri ai Casei Regale”, se arată în comentariul BBC.

„Dar blițurile aparatelor foto și articolele din presă nu vor dispărea acum, doar pentru că cei doi au recunoscut că se simt afectați de aceste lucruri. Mai ales că, acum, cei doi nu vor mai putea invoca dreptul la viață privată sau reținere pe subiecte sensibile, de genul problemelor de sănătate mintală ale prințului Harry, în condițiile în care acestea au fost spuse și recunoscute public, la televiziune, în cadrul unui interviu cu un reporter îngăduito”, se mai arată în anunțul făcut.

Citește și:

Surse din familia regală britanică spun că prințul William a fost „furios” pe Harry, după ce acesta a declarat că uneori au „zile mai bune și uneori zile mai proaste”.

Cei doi frați au atitudini diferite în ceea ce privește rolul mass-media. În vreme ce William consideră că presa joacă un rol important în societate, Harry învinuiește presa de moartea mamei lor, prințesa Diana.

Astfel, relația dintre William și Harry are de suferit. Cei doi au decis să aibă departamente diferite de comunicare, semn al răcirii relației dintre cei doi.

„Pur și simplu așa stau lucrurile, atunci când decizi să ai staff-uri și obiective diferite: apar frecușuri”, se arată în materialul BBC.