Deși nu mai este de mult un subiect tabu, Roxana Vancea și Mihai Bendeac au ajuns din nou tema de discuție în presă. Cu toate că dragostea dintre ei s-a evaporat, cei doi foști iubiți își permit să facă glume fără perdea unul despre celălalt, informează WOWbiz.

Într-un show care a amuzat pe toată lumea, Roxana Vancea și-a făcut de râs fostul iubit, aducând în discuția și relația lor amoroasă: „Deși toată lumea știe că este un depresivo-maniaco-imposibil de suportat, eu l-am înghițit. De mai multe ori. După ce ne-am despărțit, Mihai nu a mai avut nicio relație serioasă, dar stai liniștit, Mihai, există câte cineva pentru fiecare dintre noi, iar ”cineva-ul” tău se numește psihiatru. E sinistru să fac glume despre Mihai, sincer! Toată lumea crede că Mihai este un tip funny și nu ai cum să te plictisești lângă el.

Dar este atât de plictisitor încât și prietenii lui imaginari se plictisesc lângă el. Fiind atât de plictistor mi-a propus să mai aducem o a treia persoană în dormitor… un bărbat. Am acceptat… am fost încântată, dar am fost folosită pe post de cameraman. Câteodată îmi pare rău că relația noastră s-a terminat. Mihai îmi făcea un sex oral foarte bun, mă f***a foarte bine. Atât de bine încât după relația cu el am devenit lesbiană. Iartă-mă, te iubesc!”, a încheiat Roxana.

Mihai Bendeac i-a răspuns și el fostei lui iubite, într-un mod asemănător: „Vreau să-ți spun că tu chiar ai fost un invitat pe măsură în viața mea și că în moment extrem de grele mi-ai fost alături. Pentru asta te voi iubi toată viața mea. Am așteptat să te întreb asta toată viața mea: Tu te f**i cu Maticiuc, este? Redevenind serios, chiar vreau să-ți zic că te voi iubit toată viața dar că sugi și p**a foarte bine!”, a spus el.