}

Roxana Vancea mărturiseşte că îi place să se seărute şi cu femei

Fosta asistentă Tv este lesbiană!?

Roxana Vancea mărturiseşte că îi place să se seărute şi cu femei
Roxana Vancea mărturiseşte că îi place să se seărute şi cu femei
Autor:

Roxana Vancea a fost surprinsă, zilele trecute,  de paparazzi de la Wowbiz, în timp ce-şi săruta antrenoarea de fitness, Ella Elena.  Cele două brunet au întors multe priviri, mai ales că nu s-au ferit de privirile curioşilor.

Fosta asistentă a mărturisit pentru o emisiune de la Kanal D, că îi place să sărute pe cine îi este drag şi nu a negat imaginile tandre pe care bruneta le-a avut cu Ella, anunţă libertatea.ro.

„Săruţi pe cine îţi e drag. Mie îmi e dragă Elena, o sărut pe Elena. Suntem într-o relaţie pe Facebook, o relaţie virtuală. Mă pup cu fete, îmi place. Doar atât”, a spus Roxana Vancea.

 Roxana a marturisit ieri pe Facebook ca a renuntat la domni în favoarea doamnelor deoarece bărbaţii din viaţa ei au dezamăgit-o. “Mi-e dor de vremurile in care tata era singurul barbat din viata mea. Multi roiesc fara sa inteleaga ca mie imi plac femeile. Pana sa imi fac iubita am crezut ca nu putem supravietui fara barbati, nu mi-e dor de ei, doar de copilarie” a scris Roxana.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X