Roxana Vancea, mai SEXY ca NICIODATA! Imaginea INCENDIARA a incins INTERNETUL imediat – FOTO

Roxana Vancea, mai SEXY ca NICIODATA! Imaginea INCENDIARA a incins INTERNETUL imediat – FOTO
Roxana Vancea, mai SEXY ca NICIODATA! Imaginea INCENDIARA a incins INTERNETUL imediat - FOTO

Roxana Vancea este cunoscuta pentru aparitiile ei extrem de sexy. Vedeta s-a fotografiat intr-o pozitie extrem de provocatoare si a decis sa impartaseasca fotografia, spre deliciul fanilor. 

Focoasa bruneta se lauda cu un trup bine definit si reuseste sa isi surprinda fanii cu fotografiile ei extrem de incitante. Recent, Roxana Vancea a publicat pe contul ei de socializare o imagine de infarct.

Vedeta a optat pentru o pereche de pantaloni scurti, care ii scot in evidenta posteriorul bine lucrat, si o bustiera neagra. Silueta de invidiat a fost pusa in valoare prin cea mai sexy pozitie, intinsa pe unul din aparatele din sala de fitness.

Roxana Vancea a devenit cunoscuta in postura de asistenta tv, pe vremea cand juca rolul de „vecina” la „Neatza cu Razvan si Dani”, iar formele ei au incins imaginatia barbatilor. Mai mult, Roxana Vancea a ajuns si in presa internationala datorita felului in care arata.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X