Roxana Vancea, mai SEXY ca NICIODATĂ! Bruneta a încins atmosfera la TV

Roxana Vancea, mai SEXY ca NICIODATĂ! Bruneta a încins atmosfera la TV
Roxana Vancea, mai SEXY ca NICIODATĂ! Bruneta a încins atmosfera la TV
Autor:

Roxana Vancea, mai SEXY ca NICIODATĂ! Ieri, Roxana Vancea, cunoscută în lumea mondenă pentru aparițiile sale extrem de sexy, a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, iar admiratorii ei au fost uimiți atunci când vedeta a apărut în fața camerelor extrem de sexy. 

roxana Vancea a atras atenția telespectatorilor ca un magnet, după ce și-a etalat bustul generos și picioarele superbe într-o rochie mini extrem de scurtă, dar și extrem de decoltată.

În emisiunea moderată de Teo, fosta iubită a lui Mihai Bendeac a vorbit despre experiența petrecută la Exatlon.

„Am plecat de acasă pregătită pentru ce era acolo! În faţa televizorului am avut preferaţi, acolo nu mai erau aşa spectaculoşi. Am simţit asta, că au nevoie de lumină, de speranţă, toţi erau demoralizaţi, aveau nevoie de energie pozitivă. Ferucio şi Boboc plângeau când am ajuns eu acolo, ei ajunseseră la Exatlon înaintea mea. Nu există lider în echipă. M-am cerut afară, erau tensiuni mari, se ajunsese la împins, la înjurat, la vorbit urât. Eu funcţionez dacă îmi vorbeşti calm şi frumos. Nu suport să urle cineva la mine, mă blochez”, a mărturisit Roxana Vancea la Teo Show, potrivit Cancan.

FOTO: CAPTURĂ VIDEO KANAL D VIA CANCAN/ Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X