Roxana Vancea a divulgat totul. Trupul de Zeiță a fost dezvăluit. Imaginea postată a incitat femeile plinuțe. Foto în articol

Roxana Vancea se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Bruneta a muncit mult până a ajuns la formele sale perfecte pe care reușește să și le mențină făcând mult sport și urmând o dietă corespunzătoare.

Pentru că a devenit și antrenoare de fitness, rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum, Roxana Vancea cântăreşte 48,3 kilograme. Vedeta a pozat cântarul şi a publicat imaginea pe pagina ei de socializare.

Recent, Roxana Vancea spunea că antrenamentele pe care le făcea nu mai dădeau randament și a trebuit să facă o schimbare: „Întotdeauna este loc de mai bine şi recunosc că mă săturasem de antrenamentele pe care le făceam. Nu mai dădeam randament pentru aveam corpul obişnuit cu ele. Atunci am avut nevoie de o schimbare. M-am mai antrenat şi ştiu cât de repede vin rezultatele. Vreau să fiu mai definită, sa mi se vadă abdomenul mai proeminent şi să pun masă musculară la fesieri”.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”