Ronaldo a fost implicat într-un nou scandal. Uite pe cine a supărat de data asta fotbalistul portughez, care evoluează la clubul Juventus Torino!

Ronaldo, un nou scandal. După ultimul scandal sexual în care a fost implicat Cristiano Ronaldo, fotbalistul l-a supărat extrem de tare pe Fabio Capello, un fost jucător și antrenor de fotbal italian.

În meciul cu Milan, Cristiano Ronaldo a fost schimbat încă o dată de Maurizio Sarri înaintea finalului jocului. Al doilea meci la rând în care se întâmplă asta, la finalul partidei de duminică seară. După această decizie luată de antrenor, celebrul fotbalist a fost văzut aruncându-i câteva cuvinte antrenorului după care a plecat direct la cabine, a făcut duş şi a părăsit stadionul înaintea fluierului final.

Citește și:

În acest sens, Fabio Capello l-a criticat dur pe Ronaldo pentru atitudinea avută la vestiare, potrivit digisport.ro.

“Este un mare campion, asa nu poate fi luat în discuţie”, a declarat Capello, pentru care apoi să-i ia apărarea lui Sarri: “Este nevoie de personalitate ca să faci această schimbare, dar în final el a câştigat jocul”.

“Cu Sarri a greşit. Faptul că nu s-a aşezat pe bancă şi a spus acele cuvinte rele către Sarri nu este o imagine plăcută. Trebuie să fii un campion chiar şi atunci când eşti înlocuit, nu numai când lucrurile merg bine.

Citește și:

Adevărul este că Ronaldo nu a mai driblat pe nimeni de trei ani. Îmi aduc aminte când a trecut de de jucători şi i-a lăsat în urmă. Acum nu se mai întâmplă aşa, în timp ce Douglas Costa şi Dybala o fac.

Dacă aş fi Sarri, eu i-aş reproşa lui Ronaldo în vestiar această atitudine. I-aş spune că trebuie să aibă respect faţă de colegii săi şi că dacă-l schimb o fac pentru că vreau să câştig jocul”, a mai comentat Capello.